RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Свідомий вибір: "кіборги", які підтримали Тимошенко, зробили важливу заяву

Представники Всеукраїнської спілки учасників бойових дій «Побратими України», які брали участь у висуненні Юлії Тимошенко в президенти, подали судовий позов проти військового, який в ефірі одного з телеканалів звинуватив їх в отриманні грошей в обмін на підтримку політика.

Про це повідомляє INTV.

«Офіційно заявляємо, що підтримка Юлії Тимошенко кандидатом на пост президента є нашим свідомими вибором. Тому будь-які безпідставні звинувачення про те, що ми в такий спосіб «поправили своє фінансове становище», особливо від наших побратимів, є вкрай образливими та такими, що паплюжать горде звання Українського Воїна», - пояснили військові у відкритому листі, який продемонстрували журналістам.

Позов про спростування неправдивої інформації про нібито отриману винагороду у 10 тисяч доларів подав голова спілки «Побратими України», захисник Донецького аеропорту Михайло Миньо.

Відкритий лист підписали ще 10 його колег.

Михайло Миньо був присутній на Форумі єднання у Києві, який відбувся 22 січня у Києві і в рамках якого «Батьківщина» висунула свого лідера Юлію Тимошенко у президенти.

Під час своєї промови Юлія Тимошенко запросила всіх військових, присутніх у залі, і Кіборгів в тому числі, на сцену.

У своїх виступах військові, в тому числі Михайло Миньо, висловили свою підтримку Юлії Тимошенко, зокрема, назвали її «єдиним політичним кіборгом України».

Позов поданий до Голосіївського районного суду столиці. Військові наголошують: в разі, якщо спростування наклепу не надійде найближчим часом, вони вимагатимуть кримінальної відповідальності за поширення неправдивої інформації.

«Подаватимемо заяву, буде кримінальне провадження, я готовий іти на допити... Хайдоводять свою думку, але ми не переживаємо, тому що ми солдати чесні, ми захищали свою країну», - пояснив голова Спілки «Побратими України» Микола Миньо.

Свідомий вибір: "кіборги", які підтримали Тимошенко, зробили важливу заяву

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: