RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

В Україні офіційно затвердили межі окупованого Донбасу

Президент Петро Порошенко затвердив межі і список тимчасово окупованих населених пунктів і районів Донецької та Луганської областей.

Про це свідчать дані указу №32/2019 від 7 лютого 2019 року, опублікованого прес-службою глави держави.

У документі затверджені координати меж тимчасово окупованих територій, які визначаються фактичної лінією розмежування в зоні бойових дій на сході, і сам список населених пунктів.

До переліку по Донецькій області входить сам Донецьк, а також інші великі населені пункти - Горлівка, Дебальцеве, Докучаєвськ, Єнакієве, Макіївка, Сніжне, Харцизьк, Шахтарськ та інші.

У Луганській області в перелік потрапили Луганськ, Алчевськ, Антрацит, Брянка, Должанський, Первомайськ, Ровеньки, Сорокино, Хрустальний та інші.

Також мова йде про повністю або частково захоплені райони Донецької області: Амвросіївський, Бахмутський, Бойківський, Волноваський, Мар'їнський, Новоазовський, Старобешівський, Шахтарський та Ясинуватський.

Антрацитівський, Должанський, Лутугинський, Новоайдарський, Перевальський, Попаснянський, Слов'яносербський, Сорокинський і Станично-Луганський райони - в Луганській області.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на Донбасі біля КПП сталася страшна аварія.