RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У "Батьківщині" заявили про провокації проти Тимошенко: що відомо

Влада від імені штабу "Батьківщини" масово пропонує громадянам по 500 гривень за підтримку Юлії Тимошенко: відповідні випадки фальшивих телефонних пропозицій зафіксувала служба безпеки партії в усіх регіонах України.

Про це йдеться у заяві, опублікованій на сайті політсили.

"Людям дзвонять на особисті номери, представляються працівниками штабу партії та пропонують їм голосувати за Юлію Тимошенко. У разі згоди обіцяють заплатити 500 грн частинами – до і після голосування. За кожну загітовану людину, яка надасть паспортні дані, теж пропонують винагороду", - розповіли в партії.

У "Батьківщині" заявляють, що масовий обдзвін людей відбувається "з телефонних номерів, які належать колекторській компанії, що вже тривалий час проводить різноманітні соціологічні опитування іншим політичним силам.

Водночас інтернет-департамент партії повідомляє, що фіксує схожі дії опонентів у соціальних мережах: за пости з підтримкою Тимошенко у Facebook та Instagram невідомі провокатори обіцяють гроші та сувенірну продукцію.

"Хвиля таких провокацій почалася після того, як демократичні кандидати в президенти – Юлія Тимошенко, Андрій Садовий, Анатолій Гриценко та інші – публічно підписали Меморандум про чесні вибори в ефірі каналу "1+1". Підписанти заявили, що команда Порошенка розгорнула цілу мережу підкупу виборців по всій країні", - йдеться у заяві.

"Батьківщина" заявляє, що будь-які пропозиції винагороди за підтримку Тимошенко є "фальшивкою та провокацією, організованою владою".