Волонтер розповів, як Порошенка могли вбити на Донбасі: фото

Волонтер Серж Марко прокоментував візит президента Петра Порошенка до бійців ЗСУ на Донбасі, вказавши на велику небезпеку.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я звичайно підтримую виїзд Верховного Головнокомандувача до своїх бійців. Але. Всьому є межа. Можна по різному ставитися до Пороха, але якби грохнули Президента за місяць до виборів - це точно нічого хорошого Україні б не принесло.

Я знаю цю позицію. І якби сєпари знали хто їде - жодні бронекрази б не врятували людей. Там посеред позиції згоріле авто стоїть як нагадування про тлінність буття", - зазначив волонтер.

Він нагадав, що два роки тому українські бійці мало не підірвалися там, куди приїхав президент.

"Сєпари засікли піший рух на дорозі і насипали. Морпіхи стрибали ось в цей самий на фото бліндаж ластівкою, скочуючись зі сходинок (там досить стрімкий спуск вниз, до вкопаного в землю контейнера). І насипають туди часто... Позиція ніхріна не прогулянкова. Тому без жартів, такі перфоманси можуть закінчитися дуже погано", - попередив волонтер.

Нагадаємо, Порошенко 1 березня побував на передовій на Донбасі і поспілкувався з бійцями.

Як повідомляв "Апостроф", за словами голови Управління державної охорони Валерія Гелетея, 2018 року попередили 11 замахів на Петра Порошенка.