RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

НАБУ відреагувало на новий виток скандалу з розкраданням армії: деталі

Національне антикорупційне бюро України відкрило ще одну кримінальне виробництво після випуску нової серії розслідування журналістів за схемами розкрадань в оборонному комплексі.

Про це 5 березня повідомили в прес-службі НАБУ в Facebook.

"Відомості до ЄРДР внесено за фактом заволодіння коштами держбюджету, вчиненого за попередньою змовою групою осіб в особливо великому розмірі шляхом зловживання службовим становищем посадовими особами з числа керівників державної компанії Укрспецекспорт, при здійсненні закупівлі деталей і комплектуючих для авіатехніки", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, наведені факти і опубліковані листування між фігурантами оприлюднених трьох частин розслідування журналістів ГПУ НАБУ ніколи не передавала.

Після виходу перших частин розслідування НАБУ почали досудове розслідування за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", президент України Петро Порошенко зажадав від правоохоронних органів проінформувати громадськість про інформацію, яка була опублікована в розслідуванні журналістів про корупційні схеми поставок деталей для військової техніки.