RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Австрія підтримує прагнення України стати частиною ЄС - Кличко

Україна в боротьбі проти російської агресії захищає не лише свою незалежність, але й Європу.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.

"Єдність позиції з боку Австрії та Європейського Союзу, зокрема в питанні санкцій, відіграє дуже важливу роль в нашій боротьбі з російською агресією. Я хотів би, щоби всі європейці пам’ятали, що в цій боротьбі Україна захищає не тільки свою незалежність", – наголосив Кличко.

Про наміри України мер Києва постійно нагадує європейським політикам. За словами Кличка, Австрія підтримує рішення України стати частиною європейської спільноти.

"На всіх зустрічах я продовжую порушувати тему співпраці з Україною, інвестицій, а також політичної підтримки Австрією прагнення нашої країни бути частиною європейської родини. І всі ці ключові питання зараз є дуже актуальними і для України, і для Австрії", – пояснив Кличко.

Мер впевнений, що вступ України до Європейського Союзу важливий для обох сторін.

"Я переконаний, що інтеграція однієї з найбільших країн Європи в Європейський Союз є стратегічним питанням для всієї Європи. На цьому я наголошую на всіх зустрічах", – підкреслив він.

При цьому, Кличко зробив акцент на тому, що Угода про Асоціацію з ЄС є сьогодні найкращою програмою реформ і перетворень, які повинна втілити Україна.