У Зеленського розповіли про десятки мільйонів, витрачених на вибори

Кандидат в президенти, шоумен Володимир Зеленський планує витратити з виборчого фонду на президентську кампанію близько 100 мільйонів гривень.

Про це в інтерв'ю BBC повідомив керівник виборчого штабу Зеленського Іван Баканов.

За його словами, вже витрачено близько 60 мільйонів і до другого туру виборів партія планує витратити ще близько 40 мільйонів гривень. У той же час Баканов зазначив, що команді "все одно не вистачає грошей для виконання всього запланованого".

Він також підкреслив, що "не бачив", щоб хтось зі штабу контактував з олігархом Ігорем Коломойським.

"Можливо, хтось контактує, але я не бачив. Саме мені ніхто не давав будь-яких вказівок, грошей і не висловлював навіть побажань щодо того чи іншого питання від команди Ігоря Валерійовича. Тобто я не можу це навіть уявити", - повідомив Баканов.

Глава штабу Зеленського розповів, що нардепи Сергій Лещенко та Вікторія Сюмар, а також екс-міністр фінансів Олександр Данилюк, колишній міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус, яких раніше помічали в оточенні кандидата, є його "симпатиками".

Як повідомляв "Апостроф", раніше команда Зеленського потрапила в гучний скандал з обіцянками рекордних зарплат вчителям в Україні.