RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Дерев'янко заявив в Раді про загрозу конституційного перевороту: відео

Напередодні дня президентських виборів багато ознак вказує на те, що влада може готувати конституційний переворот, який полягатиме в підміні волевиявлення громадян України.

Про це заявив кандидат в президенти від партії "ВОЛЯ", нардеп Юрій Дерев'янко на брифінгу в парламенті.

"Ми сьогодні бачимо прямі ознаки підготовки до конституційного перевороту, який полягає в тому, щоб підмінити волевиявлення українців на виборах, які повинні відбутися через 10 днів, і таким незаконним неконституційний спосіб зберегти владу або захопити владу", - заявив Дерев'янко.

За його словами, про це свідчать формування мереж зі скупки голосів виборців по всій країні, "монетизація субсидій" і підкуп виборців через засоби державного бюджету; технічні кандидати, а також відсутність боксів, в яких повинні перевозитися бюлетені з ДВК та ОВК, що створює безмежні можливості кинути додаткові бюлетені після завершення роботи ДВК і оформлення протоколів.

Дерев'янко додав, що такі ознаки будуть свідчити про те, що цей сценарій почав здійснюватися:

- затягування ЦВК процедури підрахунку голосів більш ніж на один-два дні, яких цілком достатньо для підрахунку 99% голосів;

- наявність двох або більше протоколів ДВК, які будуть істотно відрізнятися;

- істотна невідповідність результатів паралельного підрахунку голосів, який буде проводити парія "ВОЛЯ" та ряд інших опозиційних Порошенко, партій, результатами, які оприлюднить ЦВК.

"Ми повинні не допустити цього сценарію. Ми оголосимо повну мобілізацію виборців в ОВК і ЦВК, ми забезпечимо мобільні групи автомобілістів. Ми будемо висвітлювати хід підрахунку голосів на наших сторінках в ФБ і в нашому прес-румі партії "ВОЛЯ", - повідомив кандидат в президенти.

"Давайте в цей раз зробимо все, щоб раз і назавжди покінчити з цим цирком, викинути цю систему і її олігархічних представників. Давайте проголосуємо за те, у що ми віримо, за наші переконання, за те, що нас приведе до сильної і успішної України", - звернувся Дерев'янко до українців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: