RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Мертві душі Зеленського: названо самого підступного внутрішнього ворога України

Російський політолог Андрій Піонтковський розповів, хто є самим підступним ворогом всередині України, крім зовнішнього, Росії.

Свою думку з цього приводу він озвучив в блозі на сайті Радіо Свобода.

"Я нічого не знаю про коміка Зеленського, крім того, що він мені не подобається як актор. Але з кожним днем виборчої кампанії все більше прояснюється політтехнологічний проект "Зеленський". Уявіть собі такий собі "Нічний дозор Зеленського", колективний портрет тих товстошиїх вождів, яких нам так чи інакше вже представили: Богдан, два Шефіра, Стефанчук, Коломойський, Ткаченко, Тищенко, Мулик, Співак ... у їхніх біографіях і в їхніх промовах читаються спрага бабла і спокусливих принад влади, позамежний цинізм, готовність приймати будь-який вигляд, служити будь-якому господареві і абсолютну байдужість (як і у фізичного Зеленського) до ідеї української державності, а то й пряме відторгнення цієї ідеі. Запевнюю вас, "Зеленський" приведе до Ради пару сотень таких же мертвих душ. Поінформовані журналісти називають прохідну суму для його пересічних мертвечуків - від 500 000 до 1 000 000 доларів", - розповів він.

Політолог упевнений, що "Зеленський" технологічно майстерно приведе їх у владу голосами тих, хто дозволив двічі використовувати себе українських патріотів, які знову проголосують за улюбленого їм актора Зеленського і його романтичного персонажа Голобородька.

"Так в Раді парадоксально може виявитися більшість, що відображає погляди капітулянтської меншини", - упевнений експерт.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Піонтковський спрогнозував цугцванг Путіна.