Коли вас вже посадять: соцмережі бурхливо обговорюють новину про плани Медведчука

У мережі обговорюють плани глави політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука про покупку ще двох українських телеканалів.

Про це пишуть користувачі інтернету.

У той же час шеф-редактор "5 каналу" Володимир Мжельський зазначив, що дана новина не є правдивою. За його словами, Порошенко на збирається продавати "5 канал".

"Хто тільки таке не придумає між одними і другими виборами", - підкреслив він.

Також, за даними телеканалу "Прямий", його власник Володимир Макеєнко спростував інформацію про можливий продаж каналу соратнику Віктора Медведчука Тарасу Козаку.

"Задовбали... "Прямий" канал нікому не продам! Тому, хочу заспокоїти співробітників телеканалу і розчарувати опонентів. Телеканал встиг завоювати довіру глядача і відстоює розвиток демократичних процесів в країні. Тому навіть мови не може бути про продаж телеканалу. Навпаки, в умовах загрози інформаційній безпеці я готовий розглянути питання покупки таких каналів, як "112" і "ZiK", - заявив Макеєнко.

На його думку, це є спланованою провокацією, пов'язаною з активними політичними процесами в Україні.

Нагадаємо, раніше співрозмовник "Апострофа" розповів про домовленості, які вже досягнуті з екс-президентом Петром Порошенко. З ним афілійовані дані телеканали, але з урахуванням збереження 25% квоти екс-президента і його оточення, а також представництва його політичної сили в ефірах.

Як повідомляв "Апостроф", новим власником телеканалу Zik став Тарас Козак, який є кандидатом у народні депутати за списком "Опозиційною платформи - За життя".

Зокрема, журналісти телеканалу ZIK почали залишати свої посади після того, як його власником став депутат Верховної Ради Тарас Козак, наближений до Віктора Медведчука.