RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Геращенко відмовився обиратися в Раду, але з політики не піде: заява

Народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко прийняв рішення не балотуватися до Верховної Ради на дострокових виборах.

Про своє рішення політик заявив в Facebook.

"Я прийняв рішення не висувати свою кандидатуру для участі в дострокових виборах до Верховної Ради. В майбутньому парламенті у мене буде можливо не менше, а навіть більше однодумців, яким я готовий передавати мій досвід і знання, отримані за роки роботи у Верховній Раді", - написав він.

При цьому Геращенко заявив, що не йде з української політики.

"Я продовжу свою роботу щодо зміцнення української держави, і в подальшому зосереджуся на проектах у сфері національної безпеки, оборони, реформи правоохоронної та судової системи аналітичного центру "Український інститут майбутнього", одним із засновників якого я є. Це буде інтелектуальна, часто невидима неозброєним оком, боротьба з російською агресією, ворожою пропагандою і загрозою реваншу", - зазначив він.

На думку нардепа, на сьогодні всі ці фактори "представляють собою найбільші ризики для нашої державності і безпечного майбутнього наших дітей".

Він також висловив упевненість, що "Україну і український народ попереду чекає блискуче майбутнє".

"Наша країна відновить територіальну цілісність і буде безпечною, багатою, процвітаючою державою - регіональним європейським лідером", - резюмував Геращенко.