RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

​Названо імена кандидатів від партії Зеленського в Києві: повний список

Партія "Слуга народу" опублікувала своїх 13 кандидатів у народні депутати на позачергових виборах по мажоритарних округах у Києві.

Про це повідомляє прес-служба партії в Facebook.

Кандидати в одномандатних округах по Києву:

Округ № 211 - глава Громадської ради при Голосіївській РДА, член партії "Укроп" Олександр Юрченко.

Округ № 212 - завідувач відділенням анестезіології та інтенсивної терапії медичного центру "Борис", лікар-анестезіолог Максим Перебийніс.

Округ № 213 - лікар-стоматолог-хірург в ТОВ "Клініка Дубнової "Стоматологія", президент Всеукраїнської громадської організації "Асоціація імплантологів України" Артем Дубнов.

Округ № 214 - спеціальний кореспондент і ведучий в ТОВ ТРК "Студія 1+1" Сергій Швець.

Округ № 215 - голова правління благодійного фонду "Майдан закордонних справ", екс-генконсул України в Стамбулі Богдан Яременко.

Округ № 216 - доктор економічних наук, експерт науково-експертної ради Міністерства аграрної політики та продовольства України Леся Забуранна.

Округ 217 - керівник програми "Реформа системи медичного забезпечення Збройних сил України" в Міністерстві оборони України Мар'яна Безугла.

Округ № 218 - підприємець, урбан-активіст Дмитро Гурін, що займається проектами в сфері архітектури та містопланування.

Округ № 219 - телеведучий, громадський діяч, ресторатор Микола Тищенко.

Округ № 220 - гендиректор директорату технічного регулювання в будівництві Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, заслужений архітектор України Ганна Бондар, яка кілька років займається проектами розвитку Подільського району.

Округ 221 - підприємець у сфері інформаційних технологій і Діджитал Анна Пуртова, яка розробляє концепцію електронної освіти.

Округ № 222 - приватний підприємець, художній керівник студії "Мамахохотала" Роман Грищук, який увійшов до списку "Топ 30 українців до 30, які досягли успіху в своїх сферах діяльності" за версією Forbes.

Округ № 223 - директор і голова наглядової ради Гданської суднобудівної верфі (Польща) Людмила Буймистер, яка займається консультаціями в сфері альтернативної енергетики і стійкого розвитку.

Як повідомляв "Апостроф", в п'ятницю, 21 червня, партія "Слуга народу" почала публікацію списків своїх кандидатів на дострокові вибори до Верховної Ради по мажоритарних округах.