RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Зеленський як і Порошенко не робить нічого для встановлення миру, - "Опозиційна платформа - За життя"

Антивійськова риторика президента України Володимира Зеленського залишається тільки словами, так як і бездіяльність екс-глави держави Петра Порошенка.

Про це повідомляють на офіційній сторінці партії "Опозиційна платформа - За життя".

"В день скорботи і вшанування пам'яті жертв Другої світової війни в Україні ми заявляємо: війна - це величезна трагедія для країни, для кожної сім'ї, для українського народу. У роки Великої Вітчизняної Україна понесла важкі втрати. За звільнення України від фашизму на фронтах боролися понад 7 мільйонів українців і понад півтора мільйона не повернулися з війни додому. Україна втратила кожного п'ятого жителя. Героїзм нашого народу і величезні втрати, понесені в боротьбі з націонал-соціалізмом, заслуговують того, щоб про них пам'ятали нові покоління українців", - сказано в заяві.

У партії підкреслили, що її головна мета - відновити мир на Донбасі - сьогодні повинна стати спільною для всіх відповідальних політиків.

"Але для припинення війни недостатньо красивих заяв і фраз. Люди чекають від президента Зеленського конкретних дій. Потрібна політична воля для початку прямих переговорів в чотирикутнику Київ - Донецьк - Луганськ - Москва. Необхідна конкретна робота над законами, передбаченими Мінськими угодами. Потрібна дорожня карта до миру", - заявили в "Опозиційній платформі - За життя".

У політсилі зазначили, що вже підготували план по відновленню остаточного миру в Україні.

"Ми прекрасно розуміємо, що українському народові мир потрібен вже зараз. І ми постійно працюємо над цим. У "Опозиційної платформи - За життя" є План врегулювання ситуації на південному сході країни. Цей мирний план - реальний механізм для відновлення миру. Але сьогодні ми вже з жалем констатуємо, що нинішня влада нічим не відрізняється від режиму Порошенко і не робить нічого конкретного для відновлення миру в Україні", - резюмується в заяві партії.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика Тема: Война на Донбассе
Теги: