З'явилася реакція Кремля на телеміст і пропозицію Зеленського про зустріч

У Кремлі відреагували на пропозицію президента України Володимира Зеленського про зустріч в зв'язку з телемостом "між Росією і Україною", який анонсував російський телеканал "Росія 24" з участю українського телеканалу NewsOne.

Відповідна реакція з'явилася на сторінках провідних росЗМІ в соцмережах.

"Ви знаєте, це ініціатива двох телеканалів, яку, з нашої точки зору, можна тільки вітати. Не дивлячись на все, скажімо так, політико-дипломатичні турбулентності між двома країнами, власне, спілкування народів двох країн ніхто не відміняв. І це спілкування і прямо, і опосередковано триває. І тому, звичайно, подібна ініціатива, нам здається, заслуговує на високу оцінку", - цитує RT російською в своєму Telegram-каналі прес-секретаря російського президента Дмитра Пєскова.

За його словами, в Кремлі готові розглянути таку пропозицію, якщо в такому варіанті діалогу знайдуть перспективи.

"Це новий формат. США не є учасниками нормандського процесу. Як бути з Мінськими домовленостями, під якими стоять підписи учасників нормандського процесу, але не стоять підписи представників США. Це нова ініціатива, її буде розглянуто, але поки не можу сказати про реакцію", - передає слова Пєскова Telegram-канал LIFE SHOT.

Як повідомляв "Апостроф", у Зеленського жорстко відреагували на телеміст з пропагандистами Кремля.

Також СБУ терміново звернулася до Зеленському через скандал навколо телемосту з Росією.

Крім того, український письменник запропонував NewsOne правильний телеміст з Росією.