Набридло бути в тіні Зеленського: джерело розкрило цікаві деталі про Богдана

Амбіції глави Офісу президента, Андрія Богдана, за деякими даними, підштовхують його до того, щоб зайняти пост генерального прокурора.

Про це повідомляє "Апостроф".

За інформацією джерел в оточенні президента, кандидат в прем'єр-міністри України Руслан Рябошапка є креатурою Богдана, а сам він хотів би зайняти крісло генпрокурора.

"У нього великі амбіції і йому набридло знаходитися в тіні президента. Тому він серйозно задумався про те, щоб зайняти цей пост", - говорить джерело в оточенні президента.

Якщо такий варіант не буде підтриманий главою держави і парламентом, то призначення саме Рябошапки - буде для Богдана найбільш прийнятним розвитком подій.

"Вони (Богдан і Рябошапка, - "Апостроф") довго сиділи в одному кабінеті в Кабміні, і через багато чого разом пройшли. Можна навіть сказати, що саме він ввів Рябошапку в команду, а не Данилюк, як багато хто думає", - каже співрозмовник видання, додаючи, що фактично і секретар РНБО Олександр Данилюк є протеже Богдана, який, таким чином, всіляко намагається стати монопольним каналом комунікації з президентом.

Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа": Боротьба за Зеленського: хто займе крісло генпрокурора.