RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

З'явилися цікаві чутки про зустріч Зеленського з Путіним: реакція мережі

В інтернеті активно обговорюють чутки про те, що вже нібито почалася підготовка зустрічі президента України Володимира Зеленського з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це повідомляє Telegram-канал "Шаурма Зеленського".

"Нам показали внутрішній документ, який свідчить про початок підготовки нашої сторони до зустрічі на вищому рівні між Зеленським і Путіним. Термін поки не відомий, але кажуть, що не раніше перших чисел жовтня", - сказано в повідомленні.

Український політтехнолог Олексій Голобуцький зазначив, що якщо це станеться до зустрічі з Трампом, то результати зустрічі можуть бути дуже неприємними для України.

"У цілому це суперечить раніше декларованій жорсткій орієнтації Зеленського на формат Будапешт+ (тобто, нормандська четвірка + Великобританія і США). Таким чином, США і Великобританія однозначно відмовилися глибше залазити в російсько-українську війну?" - написав він на своїй сторінці в Facebook, уточнивши, що Україні варто побоюватися "диктату Кремля".

Варто додати, що поки в Офісі президента України ніяк не прокоментували ці чутки.

Як повідомляв "Апостроф", 11 липня відбулася перша розмова між президентами України і Росії Володимиром Зеленським та Володимиром Путіним. Діалог пройшов у форматі телефонної розмови.