RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Лайка і "тепла ванна": з'явилися нові подробиці зустрічі Зеленського і "слуг"

Стали відомі подробиці візиту президента України Володимира Зеленського на засідання фракції "Слуги народу" в компанії глави його офісу Андрія Богдана.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на LB.ua.

"Перші 40 хвилин на засіданні був президент Володимир Зеленський. Спочатку він лаяв нас за погану дисципліну. Мовляв, багато спізнювалися до призначеного часу зборів - на 19:00 в "Парковому". З ним був Андрій Богдан і Трофимов (прим .: глава і зам Офісу президента, - ред.). на початку "спічу" президента була "тепла ванна", він розповідав нам про свою поїздку в Золоте. Але потім президенту було запропоновано декілька жорстких запитань від самих депутатів", - пише видання.

Під час розмови йшлося про недавній скандал з фінансовим комітетом.

"Питання прозвучали від депутатів Олександра Дубинського і Ольги Василевської. Президент знову нагадав їм про вимогу пройти тест на поліграфі. Звучало це в риториці так: "нехай всі наші вороги викусять цю історію в підсумку". Можу сказати, що все це переросло в справжню лайку. І члени комітету, заочно звинувачені в тому, що взяли гроші (прим .: за нібито неголосування за рекомендацію до прийняття Радою законопроектів "проти майданчиків Яценка", - ред.), тепер готові йти до керівництва парламенту і просити відставки голови фінкомітету, нардепа Гетьманцева. Ці депутати налаштовані категорично і непримиренно", - розповіло джерело.

Друге питання президенту, за його інформацією, поставив депутат "Слуги народу" Максим Бужанський. "А саме, щодо скандалу з екс-керівником "Правого сектору" Сергієм Стерненком. І про роль генпрокурора Рябошапки в цьому питанні", - додав він.

Що ж стосується питання про можливе позбавлення депутатських повноважень нардепа "Слуги народу" В'ячеслава Медяника, враховуючи недавній скандал з появою його листування в мережі, "то нам на фракції повідомили, що питання знято. Депутат пройшов поліграф і чистий".

Як повідомляв "Апостроф", раніше ЗМІ дізналися, що саме сказав Зеленський на зустрічі з "Слугами народу" під час засідання фракції в понеділок, 28 жовтня.