Разумкову готують заміну: з'явилися цікаві чутки про з'їзд "Слуги народу"

У неділю, 10 листопада, в Києві пройде перший етап чергового з'їзду партії "Слуга народу".

Про це повідомляє Obozrevatel.

З'їзд розпочнеться о 12:00 в КВЦ "Парковий" в Києві (вул. Паркова, 16А). До участі в з'їзді запрошені представники Офісу президента, уряду і Верховної Ради, народні депутати-члени фракції "Слуги народу" в повному складі, представники "Зекоманди" з усіх регіонів України та представники засобів масової інформації.

Одним з головних рішень, які повинен прийняти з'їзд - зміна керівника партії. Нинішній глава, Дмитро Разумков, став головою Верховної Ради і не може більше займати свій пост. Як стверджується, йому на заміну готують Олександра Корнієнка.

За даними джерела, хоча кандидатура Корнієнка не озвучувалася директивно всім учасникам майбутнього з'їзду, він "фундаментально працював під час виборчої кампанії" і, швидше за все, дійсно очолить партію.

Крім того на з'їзді планують обговорити інші кадрові питання і прийняти рішення про участь партії у виборах в ОТГ 22 і 29 грудня 2019.

Нагадаємо, докладніше про з'їзд президентської партії читайте в матеріалі "Апострофа": "Слуга" семи панів: як Зеленський втрачає контроль над Верховною Радою.