RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Харківський губернатор проігнорував всеукраїнську акцію "Запали свічку" - журналіст

У Харкові керівники місцевої облдержадміністрації не взяли участь у всеукраїнській акції "Запали свічку".

Про це на своїй сторінці в Facebook написав харківський фотограф, власний кореспондент газети "Сільські вісті" Леонід Логвиненко.

"У Харкові запалили свічки біля намету перемоги. Навпроти, у вікнах ОДА, ВОНИ НЕ МЕРЕХТІЛИ. Тому учасники акції поставили свічки пам'яті біля ОДА", - зазначив він, опублікувавши низку фото.

Користувачі мережі обурилися тим, що керівництво Харківської ОДА не брало участі у всеукраїнській поминальній акції "Запали свічку".

"Темні вікна ОДА - це сором... Здається, за останні роки вперше. Може, до влади прийшли онуки і правнуки тих комсомольців і партійців, які витрушували останнє? І вони просто бояться?" - прокоментувала повідомлення харківська активістка Ольга Багалій.

"Вперше за всі роки вороги відкрито пішли в наступ на гірку пам'ять українського народу. Ганьба Харківській ОДА! Соромно за нелюдей", - написала відома харківська письменниця, член Національної спілки письменників України, автор збірки віршів "Голодомор" Ніна Виноградська.

На сайті Харківської ОДА також немає жодної згадки про участь керівництва області або структурних підрозділів адміністрації у всеукраїнській акції "Запали свічку".

Нагадаємо, що вчора, 23 листопада, на площі Свободи до річниці Голодомору харків'яни приєдналися до всеукраїнської акції "Запали свічку".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: