RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Зеленський наказав СБУ стежити за поставками медичних масок: нове відеозвернення президента

Президент України Володимир Зеленський поставив завдання СБУ здійснювати жорсткий контроль над тим, як розподіляються медичні засоби та обладнання в регіонах.

Коронавірус заразив більше 1 мільйона людей: що відбувається в Україні і світі (оновлюється)

Про це він сказав у своєму відеозверненні.

"До контролю будуть залучені співробітники Служби безпеки України. Все, що ми отримуємо, віддаємо в області. Притримувати, розподіляти серед родичів або друзів або, ще гірше, перепродувати медичні засоби ми не дамо нікому", - сказав він.

Зеленський зазначив, що співробітники СБУ також повинні допомогти у вирішенні іншої проблеми, коли не всі керівники медичних установ подають достовірну інформацію про забезпечення і прикрашають дійсність.

"Це призводить до того, що Київ бачить від регіонів одні цифри, а реальна ситуація на місці - гірша. Вирішення цього питання - на особистому контролі головного санітарного лікаря України", - вказав він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що жителі Монастириського району Тернопільської області, звернулися до президента Володимира Зеленського, поскаржившись на некомпетентність місцевої влади у зв'язку з пандемією коронавірусу в Україні.