RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Заважають самі українці: Зеленський зробив цікаву заяву про посадки корупціонерів

У фільмі, присвяченому першому року на посаді президента України, Володимир Зеленський пояснив, чому не відбулися обіцяні ним під час виборчої кампанії "посадки" корупціонерів.

За його словами, виконати його обіцянки заважають самі українці, які, нібито не визначилися зі своїми бажаннями.

"Тут треба розібратися нашим громадянам чого вони хочуть. Тому як частина громадян говорить: "Де посадки?". І я реально цього дуже хочу, і це буде. Обов'язково буде. Але коли я починаю дзвонити комусь із наших правоохоронців, дзвонити і питати про результати, так як ми обіцяли людям, інша частина громадян починає говорити: "Ти президент, це не твої повноваження. Ви не можете до себе кликати правоохоронців". Я кажу "Окей", не буду кликати їх до себе, немає телефонного права, нічого немає, будь ласка, працюйте, робіть свою справу. Перша частина громадян потім каже: "Як же вони роблять свою роботу , коли немає результату, немає посадок "Чого вони хочуть більше? посадок? Або впливу президента?", - розповів Зеленський.

Раніше "Апостроф" писав про те, як змінився рейтинг Зеленського через рік після перемоги, що вплинуло на підтримку глави держави і чи варто чекати подальшого падіння через економічну кризу.