RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Рада розгляне питання по "антиколомойському закону": джерело назвало дату

Позачергове засідання Верховної Ради України, де розглянуть питання по "антиколомойському закону", відбудеться у п'ятницю, 24 квітня.

Як стало відомо "Апострофу", на цьому засіданні розглядатиметься питання постанови, зареєстрованої Олександром Дубинським, про скасування змін до Регламенту щодо протидії зловживанням правами народних депутатів в ході законодавчої процедури.

Дане голосування, а вірніше відмова від його прийняття, дозволить запустити розгляд законопроекту про заборону денаціоналізації банків (так званий "антиколомойський закон") за прискореною процедурою.

Відзначимо, що засідання почнеться о 13:00.

Нагадаємо, для того, щоб включити "зелене світло" Міжнародному валютному фонду Верховній Раді залишається проголосувати в другому читанні за "антиколомойський" законопроект. Що цілком можливо, враховуючи підтримку з боку "Голосу", ЄС і "Довіри", але лише посилить розкол всередині СН.

Детальніше про голосування за "антиколомойський закон" читайте в матеріалі "Апострофа": Коломовірус: як Рада голосувала за законопроект про "ПриватБанк".