RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Займуться пенсіями і питанням землі: онлайн трансляція засідання Ради 20 травня

У середу, 20 травня, Верховна Рада України на своєму засіданні розглядатиме кілька важливих законопроектів, у тому числі про пенсійне страхування та приватизацію землі.

Про це повідомляється на сайті парламенту.

Верховна Рада буде розглядати пропозиції президента Володимира Зеленського до закону "Про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування "щодо вдосконалення пенсійного забезпечення".

Також буде розглядатися проект Закону "Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо приватизації земель державних і комунальних сільськогосподарських підприємств, установ і організацій".

Крім того, Рада планує розглянути в першому читанні законопроект № 3196 і альтернативний документ № 3196-1 "Про внесення змін до Закону України" Про Службу безпеки України "щодо вдосконалення організаційно-правових основ діяльності Служби безпеки України (нова редакція)".

Нагадаємо, також 20 травня президент Володимир Зеленський дасть прес-конференцію на честь закінчення першого року свого президентства. Детальніше про це читайте: Велика прес-конференція Зеленського: онлайн трансляція і головні тези.