RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Олег Ляшко і Юлія Тимошенко потрапили на веселе відео "догори ногами"

Олег Ляшко, лідерка Радикальної партії, під час спільної з Юлією Тимошенко поїздки в Чернігівську область, вів трансляцію з лідером "Батьківщини" догори дригом.

Про це стало відомо на його сторінці в Facebook.

Як відомо, восени Ляшко має намір балотуватися в Раду в Чернігівській області.

"Друзі, вітаю! Ми зараз на Чернігівщині разом з Юлією Тимошенко. Юля, дякую тобі за підтримку. Ми зараз провели чудову зустріч в Ічні. У нас вибори в 208-му окрузі. Тимошенко продемонструвала велику мудрість і велику доброту свого серця, коли підтримала мене на цих виборах ", - розповів Ляшко в трансляції.

Він зазначив, що зараз хтось може згадати, як вони обзивали один одного, але додав, що вони самі все пам'ятають і "вибачилися взаємно", а нині об'єдналися, щоб "зупинити розвал країни".

Після цього Ляшко запитав, які враження у Тимошенко від Чернігівської області, і щоб лідера "Батьківщини" було краще видно повернув телефон. Але після цього, вийшло так, що Тимошенко говорила, а запис вівся догори дригом.

Тимошенко розповіла, що люди на Чернігівщині дуже незадоволені медичною реформою. Ляшко також заявив, що Тимошенко вміє водити і він може передати їй кермо. Він запитав у Тимошенко, "надійно він тримає кермо". Тимошенко відповіла, що "нормально".

"Ось якщо навіть Тимошенко мені довіряє, щоб я її провіз, то ви мені може довірити, щоб я вас віз хоча б в окрузі", - підсумував на відео Ляшко.

Як писав "Апостроф", стправжню ціну патріотичної риторики Петра Порошенка українці вже давно зрозуміли. І оприлюднення його розмов з Володимиром Путіним може шокувати хіба що дрібницями, хоча і показовими. Прикро, коли і нинішня влада йде тим же шляхом. Про це заявила голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.