RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Сім'я екс-прем'єр-міністра України захворіла на коронавірус: тривожні подробиці

Колишній прем'єр-міністр Володимир Гройсман повідомив, що його дружина і син заразилися на Covid-19. Політик пішов на самоізоляцію.

Про це він повідомив в Facebook.

За словами Гройсмана, його тест на COVID-19 на даний момент негативний.

Він додав, що скасував всі зустрічі і пішов на самоізоляцію.

"Зрозуміло, що як людина, яка контактує з хворими на COVID, щоб нікого не наражати на небезпеку я зобов'язаний дотримуватися режиму самоізоляції і тому скасував усі свої зустрічі, робочі поїздки", - пише він.

Гройсман наголосив, що не дивлячись на те, що його тест на коронавірус негативний, він залишається разом з дружиною і сином щоб підтримати їх.

"Тому я прийняв рішення залишитися разом зі своєю дружиною, з сином вдома і ми разом будемо проходити це випробування ... І зрозуміло, що ця хвороба робить людей не тільки хворими, а й самотніми. Тому що у них є обмеження, до них не можна підходити. Тому давайте, якщо у нас є така можливість, будемо поруч зі своїми рідними, близькими, друзями", - закликає політик.

Як повідомляв "Апостроф", за добу, 18 жовтня, в Україні зафіксували 4 766 нових випадків COVID-19. Станом на ранок 19 жовтня в Україні коронавірус підтвердили у 303 638 пацієнтів.