RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Арестович назвав дві головні проблеми Зеленського

У президента Володимира Зеленського дуже позитивні наміри, проте у нього великі проблеми з кадрами.

Про це в ефірі програми "ВСЕ по бєспрєдєлу" з Оксаною Руно на Апостроф TV розповів військовий оглядач і новопризначений речник української делегації ТКГ в Мінську Олексій Арестович.

"Зеленський зараз виглядає як людина, яка має дуже світлі й позитивні наміри, але головними його труднощами є дві речі. Він недооцінив, що він має зробити, тому що за його обіцянками, за намаганнями та намірами, які він озвучив, треба бути Ден Сяопіном, Петром І та Лі Куан Ю в одному обличчі. Це перше. А друге – у нього величезні проблеми з кадрами", - зазначив він.

Арестович назвав дві причини.

"Перша – це те, що старі клани нікуди не поділися. Вони знаходяться і в "Слузі народу", і у вертикалі законодавчої, правоохоронної, судової та виконавчої влади – усюди. Звісно, що замінити одразу усіх було дуже складно для нього. Це неможливо.

По-друге, він добирає кадри за емоційною прихильністю. От йому сподобалася людина, і він каже: так, будемо працювати. Дає їй можливість попрацювати, а потім з’ясовується, що 70% або більше цих людей – вони старі або нові корупціонери, які хочуть заробити", - сказав він.

Читайте повне інтерв'ю на "апостроф": Росіяни по-хамськи поводяться в Мінську, вони відверто грублять - Олексій Арестович .