RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Ще два українських топ-політика заразилися на коронавірус

3 листопада Україна знову встановила антирекорд з захворюваності на Covid-19, в тому числі коронавірус підхопили ще двоє українських топ-політиків - міністр охорони навколишнього середовища і природних ресурсів Роман Абрамовський та глава української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи і нардеп "Слуги народу" Єлизавета Ясько.

Про це в Facebook написав Роман Абрамовський та повідомила Єлизавета Ясько.

"Отримав позитивні результати ПЛР-тесту на COVID-19. Зараз перебуваю на самоізоляції і лікуюся вдома. Самопочуття задовільне. Добре, що сучасні технології дозволяють ефективно пристосовуватися до життєвих реалій. Тому продовжую працювати онлайн. Всі робочі питання і процеси буду контролювати дистанційно", - написав Абрамовський.

Він додав, що в Міністерстві охорони навколишнього середовища і природних ресурсів, як і раніше діють карантинні обмеження - температурний скринінг, носіння масок, дотримання безпечної дистанції, обмеження особистих контактів і дезінфекція приміщень.

Переважна більшість співробітників працюють в онлайн режимі, в адмінбудівлі перебувають тільки ті, хто залучений в виконання критичних функцій.

Своєю чергою Єлизавета Ясько також повідомила, що отримала позитивний тест на Covid-19.

"На жаль, тест на COVID позитивний. Тиждень політична ще той. І хотілося б бути в стінах парламенту. Але сьогодні отримала позитивний результат тесту. Всіх, з ким контактувала в останні дні, поінформувала, і попросила бути на самоізоляції при можливості і використовувати всі засоби безпеки", - пише вона.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мер Львова Андрій Садовий повідомив, що на коронавірус захворіла його дружина Катерина та її мама.