RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Раб папок: названа одна з ключових відмінностей Путіна від Байдена

У середу, 16 червня, в швейцарській Женеві відбудеться зустріч президентів США і Росії - Джо Байдена і Володимира Путіна. Лідерам двох країн буде складно про щось домовиться, так як погляди на картину світу у Байдена і Путіна кардинально різні.

Про це "Апострофу" розповів російський політик, громадський діяч і опозиціонер Дмитро Гудков.

Путін продовжує жити в епоху колоній і Байден його не зрозуміє - російський політик

За його словами, Байден - людина досвідчена, і він прекрасно розуміє, з ким має справу. Тим більше, Путін перебуває більше 20 років при владі. Як Путін поводиться у внутрішній і зовнішній політиці, всі і так чудово знають.

"Звичайно, Байден буде позначати якісь червоні лінії, буде говорити про порушення правил, що призведе до певних наслідків. Але я розумію, що сам Байден - лише один з інститутів. Безумовно, він очолює виконавчу владу. Але в Америці є Сенат, конгрес, є політичні партії. Тому Байден буде зв'язаний по руках і ногах ", - сказав Гудков.

Політик зазначив, що Путін - це людина, яка неадекватно оцінює ситуацію і отримує інформацію не так, як сучасні політики, - з різних джерел.

"Він раб папок: що йому силовики напишуть, то і буде. Йому написали, що Майдан в Києві американці організували, він в це вірить. Йому написали, що ЦРУ намагається організувати збройне повстання в Росії, він в це вірить. Звідси в Росії з'являються такі закони про іноземних агентів, небажані організації", - сказав Гудков.

Тому, як зазначає політик, досить складно двом світам про що-небудь домовитися, тому що вони абсолютно по-різному дивляться, у них різна картина світу.

Як писав "Апостроф" в Женеві на вулиці Ліон вуличні художники намалювали графіті із зображенням російського опозиціонера Олексія Навального.