RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Вірастюк пояснив, чому не втрутився в бійку Ківи з Тищенком в Раді

У четвер, 17 червня, у Верховній Раді сталася бійка між представниками фракцій "Слуги народу" і "Опозиційна платформа - За життя" - Ілля Ківа накинувся на Миколу Тищенка. Новоспечений нардеп від "СН", спортсмен Василь Вірастюк розповів, чому не встав на захист колеги.

Про це він розповів в інтерв'ю "24 каналу".

Нагадаємо, причиною бійки стало те, що "слуга" Микита Потураєв вирішив пожартувати про ОПЗЖ: мовляв, коли їх розстріляють, тоді і закінчиться в країні епоха бідності. Представники "Опозиційної платформи" образилися і вийшли на розбірки, зав'язалася бійка з активною участю Ківи і Тищенка.

Журналіст поцікавився у Вірастюка, чому його не було видно в епіцентрі бійки.

"Так, мене не було там видно. Я вже фактично був в цьому коридорчику між кріслами. Але мої колеги з фракції і з нашої групи мене просто стримали і попросили туди не втручатися і не бігти. Хоча перше бажання таке було", - розповів нардеп.

Він додав, що депутати з фракції "За майбутнє" при цьому почали скандувати: "Вірастюк, Вірастюк".

"Вони хотіли насправді, щоб я вибіг туди. Вони хотіли, щоб я підтвердив те реноме, на яке всі сподівалися. Що спортсмени - це люди, які не можуть стримувати своїх емоцій. Але вийшло все навпаки", - зазначив Вірастюк.

Він додав, що підтримує, що Потураєв вибачився за свої слова, які стали причиною конфлікту.

"Це дуже добре, що він вибачився. І взагалі я б хотів сказати, на мою думку, не можна допускати таких висловлювань з будь-якого боку. Більш того, з трибуни Верховної Ради", - наголосив нардеп.

Як повідомляв "Апостроф", 15 червня Василь Вірастюк, який переміг на виборах до Верховної Ради по 87 виборчому округу від партії "Слуга народу", приніс присягу народного депутата під крики "Ганьба".