RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Прощавай, Мендель: стало відомо, коли у Зеленського з'явиться новий прес-секретар

Юлія Мендель, яка наприкінці квітня написала заяву на звільнення з посади прес-секретаря президента України Володимира Зеленського, розповіла, хто стане новим прес-секретарем глави держави.

Про це вона сказала в ефірі телеканалу "Україна 24".

За її словами, указу про її звільнення ще не було.

"Я думаю, що він буде сьогодні (9 липня, - "Апостроф") - разом з призначенням нового прес-секретаря. Принаймні розглядалося, що буде до кінця цього тижня. Тому зараз я ще в. о.", - заявила Мендель.

Вона додала, що до кінця цього тижня мають бути оприлюднені два укази: про її звільнення з посади прес-секретаря президента і про її призначення радником Офісу президента.

"Я так розумію, оскільки сьогодні п'ятниця .., то очікую сьогодні. Але якщо це буде в суботу-неділю, то нехай буде так", - сказала Мендель.

Вона також поділилася прогнозом, хто займе її місце на посту прес-секретаря Зеленського - це буде журналіст.

"Ваш колега, я так розумію. Ваш колега, який розуміє, що таке робота на телебаченні краще за багатьох людей", - резюмувала Мендель.

Своєю чергою радник глави Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що офіційне призначення нового прес-секретаря Володимира Зеленського відбудеться 9 липня, пише "Страна".

"Укази за призначенням будуть підписані й опубліковані сьогодні. Никифоров пройшов вже спецперевірку та інші формальні юридичні процедури і приступає до роботи", - сказав він.

Нагадаємо, новим прес-секретарем Володимира Зеленського стане 35-річний Сергій Никифоров - ведучий новин на загальнонаціональному каналі "Україна 24" з грудня 2019 року. Там же він вів ранкове шоу.