RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Чи чекати збройних провокацій на День Незалежності - генерал дав відповідь

Випадок зі спробою прориву в будівлю Каміну озброєного гранатою ветерана АТО показав, що центральні органи влади України охороняють люди, які не можуть претендувати на високий професіоналізм.

Про це генерал-майор юстиції, експерт з питань державної безпеки Василь Вовк розповів в ефірі Апостроф Live на Апостроф TV.

Водночас, відповідаючи на запитання, чи варто очікувати подібних подій або чогось гіршого на День Незалежності, коли будуть проходити масштабні заходи, експерт з безпеки зауважив, що підготовка до заходів, пов'язаних з 30-ю річницею, йде дуже серйозним чином.

"Працює відповідний департамент СБУ, там є професійні люди, які знають, як це робити. Я впевнений, хоча не можу давати стовідсоткову гарантію, що великих небезпек для людей, які вийдуть святкувати 30-ту річницю Незалежності, на сьогодні не існує. Можемо не переживати. Ми повинні готувати свято людям на позитиві ", - підкреслив генерал-майор юстиції.

Більше читайте на "Апострофі": Молоденькі міністри по були рік-два в Кабміні і катаються на яхтах, а для ветерана АТО навіть роботи нема - генерал-майор Василь Вовк.