RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Український нардеп підколов друга Путіна: в Москві ти міністр, а в Одесі - поц

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу на зустрічі з журналістами прокоментував слова президента України Володимира Зеленського про те, що Крим ніколи не буде російською територією, а його повернення - це питання часу, використовуючи одеський анекдот. У відповідь Шойгу отримав невтішне прізвисько.

На слова Шойгу в своєму Telegram відреагував депутат від фракції партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко.

"Я, як одесит, відповім Шойгу - це в Москві ти міністр оборони, в Одесі - ледве-ледве поц. PS Повернемо Крим, а тебе, якщо вже так хочеш, посадимо в одеську в'язницю. Там вивчиш нові анекдоти", - пише Гончаренко .

Також прокоментував слова Шойгу і блогер Злий одесит - військовий і політичний експерт Олександр Коваленко. Він порівняв одеський гумор з листковим пирогом, а Шойгу - з бегемотом.

"... коли Сергій Шойгу зі "знанням справи" розповідає "одеський анекдот", зі своїм примітивним висновком ... Ну, це спостерігати за бегемотом в пачці і пуантах виконуючим танець маленьких лебедів. І, що найсмішніше, підлеглі МО РФ ЗМІ та інформаційні майданчики всіх рівнів, істерично захоплюються дотепністю Кужугетовича, не розуміючи, що займаються не стільки піаром №1 ЄР, скільки підкреслюють його обмеженість", - пише блогер.

Як повідомляв "Апостроф", в березні президент Росії Володимир Путін і міністр оборони РФ Сергій Шойгу провели спільні вихідні в тайзі і влаштували там "фотосесію".