RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Уже не друзі? У Білорусі жорстко пройшлися по Путіну: відео

Ведучий білоруського державного телеканалу СТВ Євген Пустовий порівняв Олександра Лукашенко з лідерами інших країн, які, як він висловився, під час пандемії коронавірусної інфекції ховаються по бункерах.

Про це пише Радіо Свобода.

"Лукашенко єдиний президент, який не ховався від народу по бункерах, а від міністрів і журналістів за допомогою телеконференцій", - заявив пропагандист, маючи на увазі президента РФ Володимира Путіна.

Також, за його словами, в Білорусі "обійшлося без локдаунів, без бездумного карантину". Пустовий також зазначив, що у білоруського авторитарного лідера "безсонні ночі і переживання відбивалися на обличчі. Ботоксом не користується".

Згадки "бункера" і "ботокси" нерідко звучать у висловлюваннях про президента Росії Володимира Путіна. Кабінет без вікон, в якому знаходиться Путін, при цьому порівнюють з бункером. Про ботокс, уколи якого використовуються для косметичних процедур, кажучи про Путіна, ще 10 років тому згадував, наприклад, Олексій Навальний. У Кремлі не підтверджували і не заперечували використання Путіним ботокса.

Раніше на фото Путіна помітили дивну деталь.