RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Професійно хитають ситуацію в Україні: кому вигідний бунт антивакцинаторів

Масштабна акція противників вакцинації в центрі Києва 3 листопада була організована з політичною метою і може бути вигідною як прибічникам Москви, так і прибічникам європейського вектору розвитку України.

Про це у коментарі сайту "Апостроф" розповів політичний експерт, голова аналітичного центру "Третій сектор" Андрій Золотарьов.

На його думку, організованість дійства та професійно написані гасла вказують на технологічний характер акції.

"Значить, почали "хитати" ситуацію. Тиждень тому було "вкидання" про підвищення плати за доставку газу. Інформація виявилася професійно зробленим фейком. За аналогічною схемою йде розгойдування за темою вакцинації через її резонанс. В акції можуть бути зацікавлені, як "умовний Порошенко" чи "умовний Медведчук", так і зовнішні гравці", - каже політолог.

Він зауважив, що за руку поки що нікого не спіймали, але якщо до подальших протестів приєднаються партії, стане видно, хто саме замовив "музику".

Втім, судячи з дій і заяв найактивнішої частини протестувальників, зовнішнім гравцем може бути Кремль, який зацікавлений у зриві вакцинації, зростанні смертності і, як наслідок, у спільній політичній дестабілізації України.

Більше читайте в статті на сайті "Апостроф": "Ковідний бунт": хто стоїть за протестами антивакцинаторів