RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Вірастюк присоромив "слуг народу" і дав їм пораду: фото листування

Відомий український спортсмен, володар титулу "Найсильніша людина світу - 2004", а нині - депутат Верховної Ради України від фракції "Слуга народу" Василь Вірастюк заступився за нардепа від партії "Голос" Кіру Рудик.

Про це повідомляє фотокореспондент "Апострофа" Роман Пєтушков.

Наш колега зумів зняти листування Вірастюка з колегами по "Слузі народу" - у ній йшлося про те, що Рудик займається пілатесом. Вірастюк дорікнув колегам по фракції за іронію на адресу Рудик.

"Ну, займається пані Рудик пілатесом - молодець, що займається. Може, у неї проблеми зі спиною, а тренажер "Reformer", напевно, найкраще для цього підходить. Викладаючи відео, вона пропагує здоровий спосіб життя і "завіває" молодіжний електорат (як ми говоримо). Тому, я б усім порадив знаходити час у своєму графіку та займатися фізичною культурою", - написав Вірастюк.

Про яке відео говорив нардеп і де воно було опубліковане – нині невідомо. Також Вірастюк заявив, що його слова не стосуються Юрія Камельчука, оскільки він займається спортом.

Раніше фотокореспонденту "Апострофа" вдалося зняти листування нардепа Ганни Скороход на мобільному телефоні - у розмові з одним із абонентів Скороход заявила: "До кінця тижня. Після вторгнення (ймовірного Росії в Україну)".

До цього ми повідомляли, що скандально відомий "Слуга народу" Максим Бужанський прийшов до Верховної Ради з милицею.

Також "Апостроф" повідомляв, що нардеп Олександр Дубінськийвідвідав Верховну Раду у традиційному єврейському головному вбранні, чим викликав хвилю уваги колег.