RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Путін - вбивця та х**ло: фото та відео Марша Єдності в Одесі

Через загострення військово-політичної ситуації в Україні тисячі одеситів вийшли на “Марш Єдності”, з метою символічно підтримати гідність та цілісність держави, а також продемонструвати готовність захищати місто та країну від нападу.

Про це повідомляє “Думська”.

Так, у неділю, 20 лютого о 12 годині дня близько трьох тисяч мешканців Одеси, серед яких багато дітей та молоді, вийшли на Соборну площу, звідки через Дерибасівську рушили до пам'ятника Дюку де Рішельє.

“В умовах напруженої ситуації на наших кордонах, тривожних заяв західних партнерів та новин в іноземних медіа – зараз треба показати, що українці єдині у бажанні захистити країну від ворога. Саме тому організовано патріотичний Марш Єдності”, – повідомили організатори.

Багато учасників мирного маршу тримали в руках українську символіку: синьо-жовті прапори, стрічки, плакати та таблички з різними написами, такими як “Одеса — це Україна!”, “Одна, єдина, Соборна Україна!”, “Україна понад усе” та іншими. На Потьомкінських сходах громадяни розгорнули величезний Прапор України.

Раніше ми писали, як відзначали “День Єднання” 16 лютого у різних українських містах.