RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Сиріт буде більше: у Росії депутати зажадали від Путіна припинити війну в Україні

Серед політиків Росії починають з'являтися противники війни з Україною, які наважуються говорити про свою позицію - група депутатів законодавчих зборів Примор'я звернулася до президента РФ Володимира Путіна із закликом припинити так звану "спеціальну військову операцію" і вивести війська з території нашої країни.

Відповідне відео опубліковано в Telegram-каналі Newsbox24.tv.

Депутат Законодавчих Зборів Примор'я (К) Леонід Васюкевич у ході сесії нагадав, що нещодавно уряд краю та закзібрання вжили комплекс заходів щодо підтримки сімей загиблих під час СВО військових.

"Ми розуміємо, що якщо наша країна не припинить "військову операцію", то сиріт у нашій країні стане ще більше... під час військової операції гинуть і стають інвалідами молоді люди, які могли б принести величезну користь нашій країні", - сказав він.

Голова приморського парламенту Олександр Ролик спробував перебити колегу і навіть виніс йому зауваження, але за це заступився ще один комуніст Геннадій Шульга. Губернатор Приморського краю Олег Кожемяко вимагав вивести їх із зали. В результаті депутатів позбавили права голосу на поточному засіданні.

Як повідомляв "Апостроф", у Росії 115 росгвардійців відмовилися їхати на війну в Україну і були звільнені.