RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 червня

Всі новини

Байден та Трамп проведуть перші дебати

Президент США Джо Байден і колишній президент Дональд Трамп проведуть перші з двох дебатів 27 червня, запланованих перед виборами в листопаді.

Про це розповіли в виданні Радіо Свобода.

Дебати розпочнуться на CNN о 21:00 за місцевим часом (удосвіта 28 червня за Києвом) і триватимуть 90 хвилин і відбуватимуться без живої авдиторії.

За даними CNN, кандидатам заборонено використовувати нотатки, а їхні мікрофони вмикатимуться, коли настає їхня черга виступати.

Цей день може стати вирішальним для обох сторін: Деякі американські ЗМІ повідомляють, що якщо Байден програє дебати, демократи можуть замінити його іншим кандидатом, а Трамп звертатиметься до виборців лише за два тижні до винесення вироку у нью-йоркській справі.

Викликаючи Трампа на дебати, Байден заявив: "Дональд Трамп програв мені обидва рази, коли ми дебатували у 2020 році, а відтоді відмовився від дебатів. Тепер він поводиться так, ніби хоче повторити — що ж, друже, ласкаво просимо. Я навіть згоден зробити це двічі. Виберім дату, Дональде, я чув, ти вільний щосереди".

Трамп уже пообіцяв, що змусить Байдена говорити про вбивства, скоєні нелегальними мігрантами. Міграційна криза залишається одним із найгостріших питань, і Трампу важливо прив'язати цю проблему до дій Байдена.