RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Вибори президента США: журналіст навів цікаві цифри

Російський журналіст Аркадій Бабченко навів цікаву статистику щодо голосування американців на президентських виборах, в яких перемогу здобув кандидат від республіканців Дональд Трамп.

Про це Бабченко написав на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що при населенні 325 мільйонів осіб у США всього проголосували приблизно 120 мільйонів. При цьому 47% взагалі не голосували.

"85 мільйонів - не виборці. Тобто діти. Тобто майбутнє цієї країни. Ок. Проголосувало п'ятдесят три відсотки. Трампа вибрала половина з них. Тобто одна чверть від виборців. В абсолютних цифрах з трьохсот двадцяти п'яти мільйонів майбутнє для цієї країни вибрали менше однієї п'ятої населення. А якщо розглядати в рамках планети - а політику США, безумовно, потрібно і необхідно розглядати в рамках планети - політику світового гегемона, що впливає на сім мільярдів людей, визначили всього шістдесят мільйонів. Менше однієї сотої. Менше одного відсотка. І ще стільки ж намагалися їм протистояти", - написав Бабченко.

Як повідомляв "Апостроф", відомий російський журналіст Олександр Невзоров у зв'язку з перемогою Дональда Трампа заявив, що у світі настає епоха ожлоблення.