RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Навіть самі сміються: журналіст вказав на кумедний момент з ватажками ДНР-ЛНР і їх псевдовибори

Якщо на окупованих територіях Донбасу бойовики і проведуть якісь вибори, то ніякої легітимності вони їм не принесуть, оскільки навіть самі лідери терористів над ними жартують.

Про це розповів донецький журналіст і блогер Денис Казанський в інтерв'ю "Апострофу".

"Вони у себе проведуть якісь "вибори". Але ніякої легітимності у цих територій немає і бути не може. Природно, ці "вибори" ніхто не визнає, може бути, крім Росії. І "вибори" ці, природно, ніякі не вибори, це просто легітимізація всередині і для якогось переговорного процесу", - зазначив він.

На думку Казанського, ці "вибори" настільки формальні, що навіть самі лідери бойовиків жартують про них.

"Уже призначені на 2018 рік ці "вибори", на яких вони просто або перепризначать тих, хто є, напишуть, що їх перевибрали 80% людей, або призначать когось іншого і напишуть, що вибрали якихось інших керівників. Але це все повна нісенітниця. Над цим вони навіть самі сміються. Ми ж розуміємо, що ніяких виборів там немає, ніякого референдуму не було, ніхто реально не голосував", - заявив блогер.

Він також додав, що, фактично, будь-яке волевиявлення на окупованих територіях насправді мало "заздалегідь намальований результат".

Детальніше про настрої жителів ОРДЛО, лідерів бойовиків і деокупацію Донбасу читайте в інтерв'ю Дениса Казанського "Апострофу" На Донбасі ненавидять ДНР-ЛНР, а щодо любові до України потрібно бути реалістами.