RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Тимошенко пообіцяла допомогу українському хай-теку

Нова влада сприятиме роботі високотехнологічних виробництв, зробить кредити для бізнесу доступними, заводи будуть отримувати державні замовлення і допомогу в пошуку ринків збуту в інших країнах.

Про це Юлія Тимошенко заявила після відвідування АТ "Мотор Січ".

"Мотор Січ" абсолютно з нуля робить українські вертольоти на рівні світових стандартів. І це вражає! Це приклад того, що насправді є чим пишатися, як би важко не було. Якщо правильно керувати Україною, правильно побудувати систему фінансової підтримки високоінтелектуальних підприємств, то держава може стати одним з найсильніших в світі ", - зазначила лідер" Батьківщини ".

Вона подякувала працівникам виробництва за те, що вони змогли побудувати сучасно оснащений український вертоліт і отримати європейський сертифікат.

Юлія Тимошенко пишається тим, що "Мотор Січ" і тисячі підприємств бережуть славу і марку України як інтелектуального держави незважаючи на хаос в економіці.

"Треба припинити корупцію, неефективне управління країною, викорінити байдужість до українських підприємств і українській економіці. Ми можемо це вирішити", - підсумувала Юлія Тимошенко