RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Політологи пояснили високі показники Тимошенко

Політичний експерт Денис Гороховський вважає, що вже сьогодні можна говорити про ім'я наступного президента, якщо вибори пройдуть чесно.

Про це він заявив в коментарі Інституту публічної політики та консалтингу.

"Про це свідчить спільне дослідження трьох соціологічних центрів. За їхніми даними, одноосібним лідером перегонів є Юлія Тимошенко з 21% підтримки. Але важливо звернути увагу не тільки на високий рейтинг Тимошенко, а й на те, що вона єдиний політик, який має високу підтримку у всіх регіонах України. це свідчить про те, що саме вона може стати тим президентом, який об'єднає країну. І саме на це розраховують її виборці ", - переконаний експерт.

Результати дослідження показують, що в другому турі лідер "Батьківщини" перемагає будь-якого суперника.

У свою чергу, політтехнолог Андрій Золотарьов не радить Тимошенко передчасно святкувати перемогу. На його думку, команді "Батьківщини" необхідно не допустити фальсифікацій під час голосування і підрахунку бюлетенів.

Він зазначає, що Юлія Тимошенко має надпотужну тенденцію до зростання і вже є лідером підтримки у всіх регіонах, крім Донецької області. Також ніхто з опонентів не може конкурувати з лідером електоральних симпатій на рівні програм.