RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Терор проти Порошенка: активіст розповів про роботу команди, незважаючи на складності

Проти представників ініціативи "Команда Порошенко" розгорнули справжній терор, але не дивлячись на це вони продовжують працювати.

Про це повідомляє активіст і депутат Київської міської ради Андрій Андрєєв на своїй сторінці в Facebook.

"В останні дні проти нашої "Команда Порошенко" в столиці, а також проти всіх киян почався справжній терор. Нас намагаються залякати погрозами, провокаціями, масовими заворушеннями радикалів, днями почалися зухвалі підпали в центрі столиці. Проти нас і наших близьких здійснюються медійні атаки, нас поливають брудом на центральних телеканалах. Їх мета - залякати нашу команду і всіх киян", - констатував Андрєєв.

Активіст висловив упевненість, що якщо прихильників чинного президента почали залякувати, значить вони все роблять правильно.

"Однак у них нічого не вийде! Провокації і загрози роблять нас ще сильнішими. Адже якщо нас залякують - ми на правильному шляху. Тому повідомляю, що з учорашнього дня я перебуваю в офіційній відпустці, щоб разом з "Командою Порошенко" боротися в Києві!" - заявив він.

Також Андрєєв запросив киян з усіх питань звертатися в депутатські приймальні.

"Не дивлячись на всі погрози і залякування ми продовжуємо працювати. Наші приймальні відкриті для кожного киянина. Упевнений, що разом ми переможемо! Як у столиці, так і по всій країні!" - заявив депутат.