RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Федерація захисту прав водіїв підтримала кандидата в президенти Дерев'янко

Кандидат в президенти України від партії «Воля» Юрій Дерев’янко та громадська організація «Міжнародна федерація захисту прав водіїв» підписали Меморандум про взаємодію та підтримку.

Про це повідомляється на сайті політика.

Федерація оголосила про підтримку кандидата, а Дерев’янко зобов’язався виконати умови Меморандуму-договору, а у разі його невиконання – добровільно подати у відставку з поста президента України.

Сторони домовились про співпрацю з метою скасування практики обвинувачення і притягнення до відповідальності водіїв у випадку ДТП за надуманими умовиводами поліції і суду та повернення водіям презумпції невинуватості.

Також сторони спільно працюватимуть над тим, щоб водії мали можливості оскаржувати судові рішення по дорожньо-транспортних пригодах у Верховному Суді та отримували відшкодування матеріальної та моральної шкоди за незадовільний стан доріг, а також через порушення нормативних строків дорожньо-ремонтних робіт.

Голова федерації Володимир Кушнір підкреслив, що з усіх кандидатів в президенти лише Дерев’янко реально захищає права автомобілістів.

Меморандум-договір є відкритим для підписання іншими громадськими організаціями, громадськими діячами, політичними партіями, окремими політиками, депутатами всіх рівнів та усіма небайдужими громадянами, які готові відстоювати права водіїв як учасників дорожнього руху та прагнуть побудови демократичного правового суспільства.

Нагадаємо, Дерев’янко зареєстрував в парламенті законопроекти №9518 та №9519 щодо спрощення оподаткування транспортних засобів та встановлення ставки оподаткування 10% від вартості автомобіля.