RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Яценюк закликав кандидатів у президенти не допустити політичної війни

Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк закликав кандидатів у президенти на виборах не допустити "політичної війни" в умовах боротьби за кожен голос виборців.

Про це він наголосив в ефірі програми "Головна тема. Вибір" на ТРК "Україна".

"Країна сьогодні воює на зовнішньому фронті проти російської агресії. Тому політична боротьба - це нормально. Але треба не допустити політичної війни", - сказав він.

Лідер парламентської партії звернув увагу на важливість визнання демократичного вибору українців, а також на можливе загострення політичної боротьби до другого туру.

"(Необхідно) готуватися до того, що треба потиснути руку переможцю президентських виборів… У жодного кандидата сьогодні немає 50%. І за три тижні треба зробити максимум для того, щоби ті виборці, які за них не проголосували, прийшли на виборчі дільниці й віддали голос саме за цього кандидата… Ще ніхто вибори не виграв. За три тижні дуже багато різних цікавих речей почуємо ", - додав Яценюк.

Він наголосив на важливості того, аби кандидати не "переходили червоних ліній":

"Якщо ти думаєш, що перейшов червону лінію по відношенню до опонента, - так до тебе дві червоні лінії перейдуть. Треба утримуватися в правилах. Правилах достойної боротьби ".

31 березня о 23:00 були опубліковані результати другого національного екзит-полу по виборах президента України. Так, згідно з його даними, у другий тур все ще виходять Володимир Зеленський і Петро Порошенко.