RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Хто буде розігрувати "джокера": експерт прокоментувала результати виборів

Результати першого туру президентських виборів в Україні показують втому населення від політичних процесів і "старих облич" у керівництві державою.

Про це повідомила експерт Лариса Литвинова на своїй сторінці у Facebook.

Вона зазначила, що велика кількість голосів у нового для країни політика - Володимира Зеленського, пояснюється неприйняттям старого політичного порядку в країні і моделі спілкування політиків з виборцями. Діючі політики, на її думку, не вловили запит суспільства на більш м'яку і зрозумілу модель комунікації, і це саме те, що може дати шоумен Зеленський.

"У людей логічно виникає бажання втекти від цього стану, з’їсти солодку цукерочку. Я не погоджуюся, що це було протестне голосування, люди голосували так, як їм схотілися, за те, чого їм хотілося. Старі обличчя цього дати не можуть, звідси й емоційне несприйняття старих образів. І тут виборцям вдало підклали віртуально сконструйований образ, але питання, хто розігруватиме "карту джокера"? І ще одна психологічна особливість цих виборів: комунікація залякування чи примусу не працює. Комунікація має бути як з дітьми з позиції дорослих, а не розлючених батьків", - каже вона.