RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Коломойський розповів про розмову із Зеленським з приводу його походу в президенти

Шоумен Володимир Зеленський прийняв рішення взяти участь у президентських перегонах самостійно, ще в 2017 році, через два роки зйомок у шоу "Слуга народу", про що сповістив партнерів по бізнесу і рідних.

Про це бізнесмен Ігор Коломойський розповів в інтерв'ю ізраїльській газеті Мakorrishon.

"Я не був частиною цього, але я вважаю, що ця ідея прийшла в голову Зеленському в 2015 році, коли серіал тільки починався, і в 2017 році він повідомив мені, що збирається балотуватися на пост президента. Я сказав йому: ти божевільний. Потім подумав, чому б ні? Я запитав: ти вже раніше про це думав? чому ти не сказав мені? Він відповів, що навіть не сказав своїй дружині і батькам про це, інакше вони б вже інакше на це дивилися", - розповів Коломойський.

Він зазначив, що у кандидата в президенти, який виграв перший тур президентських виборів, залишається ще кілька років роботи за контрактом з великим телеканалом. Бізнесмен додав, що його умови в разі обрання Зеленського президентом України, доведеться переглянути.

"У Зеленського підписаний контракт з "1 + 1" до 2022 року. Але якщо він виграє і стане президентом, нам доведеться подумати про те, як діяти далі. Зеленський - Майкл Джордан і Джеймс Леброн українського телебачення", - зазначив Коломойський.

Також бізнесмен і відомий у всьому світі меценат додав, що Володимир Зеленський "стовідсотковий єврей". Сам Зеленський відмовився коментувати виданню своє походження, а його радник Дмитро Разумков повідомив, що етнічна приналежність кандидатів не має в Україні значення - "це толерантна держава, де до всіх ставляться однаково".

З 2015 по 2017 рік Володимир Зеленський виконував в телесеріалі "Слуга народу" роль учителя історії Василя Голобородька, який згодом стає президентом України. У грудні 2015 року відбувся телевізійний показ останньої 24-ї серії першого сезону серіалу. 23 жовтня 2017 почався показ другого сезону "Слуга народу. Від любові до імпічменту", а в листопаді 2017 відбувся телевізійний показ останньої 24-ї серії другого сезону.