RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Лідер "Національного Корпусу" Андрій Білецький розповів про своє ставлення до дебатів

Ні особисто народний депутат Андрій Білецький, ні "Національний корпус" не мають наміру бути присутні на дебатах між кандидатами в президенти 19 квітня, оскільки "все, що вони хотіли почути від чинного президента, той вже сказав".

Про це заявив лідер партії "Національний Корпус" в ефірі телеканалу ZIK.

"Мені особисто як людині не цікаво бути присутнім на дебатах. І я можу заявити, що і "Національний Корпус" не буде присутній, хоча цього багато хто очікував. За попередні два місяці ми вже отримали чітку відповідь від Порошенка. Він чітко проартикулював, що такі "любі друзі", як Свинарчуки, в тюрму не підуть", - заявив Білецький.

Лідер "Національного Корпусу" підкреслив, що формат, в якому планують провести дебати, - на стадіоні - влаштовує обох кандидатів, проте це не дасть очікуваних відповідей самим виборцям.

"Цей формат абсолютно влаштовує обидві сторони. І хоча місце проведення дебатів одне, насправді ніхто нікого так і не почує. Єдиного формату дебатів ми не побачимо. Це будуть два різних шоу", - прокоментував політик.

19 квітня, в Києві на НСК "Олімпійський" відбудуться дебати між кандидатами в президенти України, які вийшли у другий тур, - Володимиром Зеленським та Петром Порошенко. Захід має розпочатися о 19:00. Стадіон вже підготували до приїзду політиків. Зокрема, там встановили дві різні сцени - для кожного з кандидатів окремо.

Два місяці поспіль прихильники політичної партії "Національний Корпус" вимагали від президента Порошенко взяти під особистий контроль ситуацію в "Укроборонпромі" і посприяти залученню до відповідальності всіх високопоставлених учасників схеми по розкраданню коштів української армії, про яку стало відомо після розслідування ЗМІ. У зв'язку з цим "Національним Корпусом" було проведено близько двох десятків мітингів в різних куточках України, проте вони не принесли очікуваного результату. За словами самого Петра Порошенка, він не має права втручатися в ситуацію з "Укроборонпромом", оскільки винність або невинність учасників злочинної схеми повинна бути встановлена судом.