День тиші виявився гучним: дружина Зеленського відреагувала на гучний "військовий" скандал

У суботу, 20 квітня, користувачі Facebook виявили, що дружина кандидата в президенти Володимира Зеленського, Олена, в 2014 році на своїй сторінці розмістила пост про збір інформації щодо пересування військ Збройних сил України.

Пост був спочатку розміщений пропагандистським російським ЗМІ "Life Новости".

"Надсилайте відео: пересування українських військ. Тривалість не менше 1 хвилини - 15 000 руб", - йдеться в ньому.

Спочатку деякі поспішили звинуватити Зеленську в тому, що вона таким чином підтримувала російську пропаганду. Однак незабаром дружина кандидата в президенти опублікувала пост з поясненням ситуації.

"Сьогодні поширили скріни з моєї сторінки. Скріни 2014 року. Тоді я не знала всіх технічних особливостей ФБ. Не підозрювала, що робити перепост з обуренням діями російських пропагандистів не можна. Тому що ФБ може не показати підводку, а саме посилання - залишити. Не знала , та й не до цих знань було в ті дні. Ми всі були в шоці від того, що відбувалося у нас в країні... Чий пост я репостила вже не згадаю. Когось з друзів. Сьогодні з цього намагалися зробити новину дня. Дня тиші. Всіх запрошую на свою сторінку. Подивитися, про що я писала тоді. Що репостила. Над чим розмірковувала", - написала Зеленська.

За її словами, багато хто з тих, хто звинувачував її, вже спростували новину і принесли вибачення.

Нагадаємо, докладніше про дружину кандидата в президенти Володимира Зеленського читайте в інтерв'ю "Апострофа": Не побоявся, що його назвуть вискочкою, - Олена Зеленська про передвиборну кампанію свого чоловіка.