RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Соціальну справедливість підтримує кожен шостий українець – опитування

Перед виборами до Верховної Ради рівень підтримки ідей соціальної справедливості зростає, наразі 15% опитаних українців зазначили, що для них головним мотивом при виборі політичної сили під час голосування буде те, що партія виступає за соціальну справедливість.

Про це свідчать дані свіжого опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг".

"Така динаміка безперечно означає зростання рівня підтримки партії "Соціальна справедливість", – йдеться у заяві одноіменної політичної сили.

У партії також зазначили, що, незважаючи на високу підтримку, партію "Соціальна справедливість" не включають до переліку політичних сил під час проведення опитувань.

Лідер політичної сили Алла Шлапак пояснює таку ситуацію маніпуляціями окремих політиків.

"Ми знаємо, як зараз публікуються рейтинги. Нашу політичну силу навмисно не вносять до списку популярних партій. Політики замовляють собі соцопитування, які їм вигідні. Демонструючи українцям нібито велику підтримку партії, вони намагаються маніпулювати вибором людей", – зазначила лідер партії.

Алла Шлапак наголосила, що партія "Соціальна справедливість"впевнена у своїй перемозі.

"Ми чесні перед власним народом і тому ми маємо велику підтримку, яка постійно зростає. Це наш головний показник. Ми обіцяємо людям реальні зміни і нову якість політики. Українці будуть захищені державою", – заявила лідер партії.

Партія "Соціальна справедливість" візьме участь у наступних парламентських виборах. Політсила вже презентувала нову національну стратегію, яка була розроблена разом з українцями з різних регіонів, що гарантує громадянам безпеку, можливість гідного заробітку та соціальну підтримку.